Bel voor een afspraak 071 - 785 1087 of stuur een e-mailbericht naar: info@becleiderdorp.nl

logo
logo
  • slide1
  • slide2
  • slide3

Welkom bij Bekken Expertise Centrum Leiderdorp

Hét Expertise Centrum voor gespecialiseerde bekkentherapeutische zorg voor volwassenen en kinderen.

De bekkentherapeuten van Bekken Expertise Centrum en het Zindelijkheid Expertise Centrum Leiderdorp, zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van mannen, vrouwen, en kinderen. U kunt bij ons een afspraak maken als u of uw kind (bekken)bodemklachten ondervindt: klachten van de lage rug, het bekken, de bekkenbodem en de inwendige organen van het bekken zoals klachten bij plassen, ontlasten, vrijen en bewegen.

Wilt u een afspraak maken in onze praktijk? U bent van harte welkom. Binnen onze praktijk werken wij volledig beschermd en volgen wij strikt de richtlijnen van onze beroepsvereniging en het RIVM.

Wist u dat eveneens een uitgebreid e-mail consult, telefonisch consult en beeldbel consult tot onze behandelmogelijkheden behoord? Wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact met ons op : 071-7851087 of stuur een mailbericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bespreken met u welke behandeloptie voor u of uw kind het meest passend en effectief zal zijn.

Met een aantal zorgverzekeraars hebben we passende afspraken kunnen maken en een contract afgesloten, dit zijn Zorg en Zekerheid/DSW/Stad Holland.

Bekkentherapie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit uw aanvullende verzekering en valt onder de vergoeding van fysiotherapie. Dit geldt óók wanneer onze praktijk geen contractafspraak heeft met uw zorgverzekering.

Lees hier de informatie met betrekking tot uw zorgverzekering en vergoeding.

Bekken Expertise Centrum en Zindelijkheid Expertise Centrum, wat maakt dit onderscheid?
Wij bekijken uw en de klachten van uw kind in breed perspectief, we behandelen de oorzaak en niet alleen de symptomen. Bekken Expertise Centrum en het Zindelijkheid Expertise Centrum zijn niet voor niets al sinds 2012 een begrip en hebben een regionale functie. Onze diagnostische en therapeutische mogelijkheden en korte lijnen met de artsen en specialisten maken het mogelijk effectieve zorg te bieden binnen 4-6 behandelingen.

Als Geregistreerd Master Bekkentherapeut (MSPT) zijn wij BIG geregistreerd, dit betekent dat onze bekkentherapeuten en praktijk voldoen aan alle voorwaarden en registratie-eisen met betrekking tot praktijkinrichting, specialisaties, scholing en bijscholing. Als Masters zijn wij wetenschappelijk geschoold en op de hoogte van de meest effectieve diagnostiek- en behandelmogelijkheden. Na een basisopleiding fysiotherapie hebben wij hiervoor een gespecialiseerde vijfjarige Masteropleiding gevolgd.

Buiten het feit dat wij met veel enthousiasme ons vak uitoefenen, volgen wij als vanzelfsprekend alle nieuwe ontwikkelingen binnen ons vak en alle nationale en internationale congressen en opleidingen op de voet.

Mogelijk bent u of is uw kind voor specifieke bekkentherapeutische zorg naar onze praktijk verwezen of heeft u of uw kind bekken(bodem)klachten waarvoor u bij een specialist terecht wilt. Welkom bij Bekken Expertise Centrum Leiderdorp en het Zindelijkheid Expertise Centrum: PlasPoep&Zo

Wat wij doen

Wat wij doen

Meer informatie over wat wij voor u kunnen doen bij welke problemen leest u hier.

Meer info

Speciaal voor kids!

Speciaal voor kids!

Het Zindelijkheid Expertise Centrum is gespecialiseerd in behandeling van kinderen met plas- en poepproblemen.

Meer info

Contactgegevens

Bekken Expertise Centrum Leiderdorp
Splinterlaan 162
2352 SM Leiderdorp
071 – 785 1087

Meer contactinfo

Aanwezigheid

Karin Anthonissen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag

Margot Klaver-de Groot

  • Dinsdag
  • Donderdag

Bregje Vriend

  • Vrijdag

Openingstijden

Afspraak voor telefonisch- e-mail- en beeldbelconsult op aanvraag.    

Maandag:   9:00 - 17:00 uur
Dinsdag:   9:00 - 17:00 uur
Woensdag:   8:00 - 17:00 uur
Donderdag:   Gesloten    
Vrijdag:   Gesloten